viernes, 27 de marzo de 2009

8 de març: Vides reals contra la discriminació de gènere


El dia 8 de març és el dia internacional de les dones. Per sumar-nos a tots els actes que es faran arreu del món, hem celebrat un Micròfon Obert dedicat a totes les dones del barri.

Hem anomenat aquest espai "Vides Reals contra la discriminació de gènere".
Encara que el temps no ha acompanyat molt, des de les 17.30 fins a les 19h a través del micròfon s'han llegit missatges de reinvindicació i desitjos per una igualtat entre homes i dones. Però una igualtat que respecti totes les particularitats i diferències.

Aquests missatges han estat creats per dones, homes, nois i noies autòctons i de diferents cultures que conviuen al barri de Collblanc-la Torrassa. D'aquests testimonis ha sortir una revista. Si la vols descarregar clicka aquí.

Hem acabat l'acte amb la performance "Un día en la vida de los Pérez", a càrrec dels grups de joves del projecte Ponts del CEIP Ramón y Cajal coordinat per la Fundació Akwaba.
Si vols veure el vídeo amb la performance, clicka aquí.

Volem donar les gràcies al grup de dones d'alfabetització, al grup de dones i homes del Punt Òmnia, als nois i noies del Projecte Ponts i del Projecte Xarxa. Gràcies per compartir amb la Unitat Mòbil les vostres experiències, desitjos i comentaris per una Vida real sense desigualtats de gènere.




No hay comentarios: